17. juli 2013

Saupiquet Cru

Saupiquet Cru - ikke for pyser!

 

Ingredienser:

lever fra dyret 
 1 dl olje (valgfri) 
 2 ts eddik 
 1 ts sterk sennep 
 1 liten løk 
 6 hvitløkbåter 
 salt, pepper 
eventuelt  kraft fra steking


Hakk leveren i en kjøkken maskin, tilsett sennep, løk og hvitløk og kjør maskinen videre.
Tilsett olje i en tynn stråle som når man lager majones til den er tykk.
Tilsett eddik og kraft, smak eventuelt til med salt pepper.
For de som ikke tør og prøve denne rå versjonen,
 er det lov å steke den hakkede leveren lett (ikke brune den).

Prøv da vel ;-)

 

2 kommentarer:

  1. Har prøvet den og den er veldig god.
    Velkommen tilbake, har savnet innleggene dine!

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg også ;-)

      Prøver nå så godt jeg kan å være litt på data'n, har mange blogginnlegg på lager og maaaange ideer jeg vil prøve ut så krysser fingrene :-)

      Slett

...til stor glede for bloggforfatteren :-)