26. mai 2013

Polentagrateng med Champignon

Polentaeventyret fortsetter ;-)

Gutenfri Polentagrateng med Champignon


1 porsjon polenta (ca 100 g)  (se HER for hvodan du koker den)
4-5 store champignon, evnt frossne.
1 grønn paprika, kan selvfølgelig erstattes av noe annet.
Creme fraiche eller fløte
rosmarin-salt-pepper
revet ost

Polentaen has i bunnen av en gratengform, min er ca 15 x 20 cm.

Skjær champignonen i skiver og stek i litt smør, tilsett paprika skjært i strimler.
Når det er passe stekt har du på timian, salt og pepper etter smak.
Ha over creme fraichen.
Når alt er godt og varmt helles den over polentaen i formen.
Strø over revet ost, pynt eventuelt med litt paprika.


Stekes på ca 200 grader i 15 minutter, litt lenger hvis polentaen er kald.


Kjempegodt som egen lunsjrett, forrett eller tilbehør til middagen :-)





Man behøver ikke ha glutenallergi for å prøve litt nye spennende glutenfrie alternativer ;-)


2 kommentarer:

  1. Det så ut som et godt alternativ til poteter, spagetti, eller ris. Takk for denne oppskriften.

    SvarSlett
    Svar
    1. Kjempebra alternativ !

      Neste forsøk må bli lasagne :-)

      Slett

...til stor glede for bloggforfatteren :-)