Melkesyregjæring, Surdeig, Kombucha, Jun og Vannkefir

Fermentering er den 'nye' gamle metoden å tilberede og ikke minst konservere mat,
her blir vitaminer tatt være på og øker i antall, det skapes gode bakterier (probiotika) som er gull verdt i fordøyelsessystemet vårt og for immunforsvaret, vil du prøve deg les 'alt om melkesyregjæring' og test ut ordentig surkål : enkelt og godt.
 Videre er det også fermenterte drikker som vannkefir (kort fermentering), Kombucha og Jun (1-2 ukers fermentering), smaksettes hvis ønskelig, drikkes dagelig men ikke minst et supert elternativ til alkohol og brus. Les og bli fasinert...



Melkesyregjæring



Melkesyregjæring









































Vannkefir - Fruktkefir



http://godtsuntogbillig.blogspot.fr/2014/01/vannkefir.html















Italiensk Pizza... Pizzadeig med vannkefir istedetfor gjær...



Kombucha


http://godtsuntogbillig.blogspot.fr/2014/01/kombucha-te.html













Diverse





.


Fant du det du lette etter ? 

Hvis ikke kan det hende at jeg ikke har blogget om det ,
eller at det er plassert på en annen side f.eks.er det mange grønnsaksretter (tilbehør) på sidene med kjøtt og fisk og mat fra andre land, mye frukt og bær på dessert og kaker sidene...
Gluten-, melke-, sukker-fritt er stort sett det meste på bloggen og er derfor spredt utover alle sidene, samt ett utvalg på egen side, osv.

Du kan derfor lete igjennom de andre sidene,
klikke på tag-ord eller søke i bloggen øverst på høyre side.


Lykke til med Matprosjektet ditt og Velkommen tilbake :-)

NB: hvis du fikk lyst til å si noe, har spørsmål, har testet e.l.
ikke nøl med å legge igjen kommentarer det er kos for meg og nyttig for dere ;-)

.

En enkel måte å følge bloggen på er å:

1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:Følgere-medlemmer

2) like oss på Facebook : www.facebook.com/GodtogSunt
-alle nye innlegg blir satt opp der...

I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert av alle nye følgere, G+, kommentarer og liker...


På forhånd takk ...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)