3. sep. 2015

Bacon Chips med Avocadomos

En god gris blir godt bacon og har den vokst opp i sunne forhold og kost seg ute,
deretter blitt saltet med sunt salt og uten tilsetningsstoffer,
da kan du trygt spise bacon som snacks mye bedre enn f.eks. potetgull.



Baconchips m/Avocadomos

Bacon

avocado
liten løk
paprika
salt-pepper-chili
olivenolje
gressløk e.l.

Baconchips:
Sett stekeovnen på 200 grader,
skjær bacon i skiver og deretter i firkanter,
husk at de vil krympe ved steking, ca 4 x 5 cm 
Legg på stekeplate og inn i varmen ca 6-8 min, 
kommer ann på hvor crisp du vil ha de og hvor tykke de er,
og husk å ta vare på fettet til andre retter, eller bland den inn i avocadomosen...


Avocadomos:
Ha avocado, løk i biter i en mikser og mos,
tilsett salt, pepper, evnt. chili.
Bland igjen og spe med olivenolje til den konsistensen du ønsker.
Skjær litt paprika i små terninger, klippet gressløk/urter og bland inn.


Server i hver sin bolle og dypp chips'n i mosen eller ha en ts mos på hver baconbit.




 Ideen kom via facebook-youtube eller noe sånt,
så har ingen referanser...




Ha en god snacks :-)

.

En enkel måte å følge bloggen på er å:

1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer

2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)

I tilegg blir jeg veldig glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...

På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)