20. aug. 2014

Indisk Squash Korma - vegetarisk

Et vegetarisk innslag på min idiske meny passer bra nå når hagen gror over seg med squash,
 er det høst passer det like godt med gresskar og hvorfor ikke søtpotet resten av året ;-)





Indisk vegetarisk Korma

2 ss ghee-klarnet smør
1 ss hel cumin - spisskumin
1 løk, skjært i smått
1 ss hvitløk, presset
1 ss ingefær, raspet
4 squash, terninger
1 hel chili
4 ss knuste cashewnøtter
400 g tomater (på box)
1 ts salt

1 ts malt chili
1/2 ts malt gurkemeie
1 ts malt coriander
1 ss garam masala

200 g Grønne bønner - erter
1 liten grønn paprika, terninger
1 liten rød paprika, terninger
2 dl kokosmelk

Til servering:
Frisk Koriander
Noen cashewnøtter

Varm opp en kjele med ghee.
Stek hel cumin til de begynner å hoppe.
Ha i løk, hvitløk og ingefær.
Stek ett par minutter.

Ha i squash, chili, cashew og tomater.
Kok i 5 minutter og tilsett malt krydder,
bland godt og ha i resten av grønnsakene samt kokosmelk.

Små kok i 10 minutter,
klar til servering eller varmes opp når det passer å servere.

Strø frisk koriander og hakkede cashewnøtter over ved servering.





Serveres som en del av ett Indisk måltid eller som ett eget vegetarmåltid :-)



.

En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)


I tilegg blir jeg veldig
 glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)