1. juni 2014

Ville blader med egg

Egg til lunsj er ett must,
og gjerne med grønt fra naturens eget spisskammer.

Bedre paleolunsj får du ikke ;-)

Fra en liten skogstur fikk jeg med meg
 blader fra lungeurt og groblad.

- spe gjerne på med brennesle, løvetann etc
...eller spinat...


Bladene skjæres i passe strimler f.eks 2 cm...

Varm opp litt ghee, kokosolje eller olivenolje i en stekepanne.
Ha i de grønne vekstene.

Litt sesamfrø eller annet....


Når bladene er varmebehandlet og falt litt sammen,
knekker du i 1-3 egg per person.


La hvitten stivne,
men ikke plommen og en sunn lunsj proppfull av gode vitaminer.



Bon Appétit :-)
.

En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
 glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)