12. juni 2014

Blomsterkjeks

Naturen er herlig og byr på masse godt,
noen ganger trenger man bare litt for å lage noe spennende.



Blomsterkjeks

40 g ghee/smør
80 g kokossukker/sukker
40 g kokosmel/mel
20 g acaciablomster/blomster
1 dl nøttemelk/melk

Som dere ser av ingrediensene kan dere lage disse med eller uten gluten/sukker/melkeproteiner,
hvis dere ikke har acaciablomster kn dere bruke: Syrin, fioler, roser...

Det er kun kronbladene på blomstene så skal med, altså 20 gram kronblader ;-)
Bland alle ingredienser og sett med skje på plate, små eller store...
Stekes i 15-20 minutter på 200 grader uten varmluft.





Porsjonen gir bare 10 små kjeks og må gjerne dobbles triples,
 men det tar dog litt tid rense blomstene for 20 gram er mange blomster, 
passer derfor som tilbehør til f.eks. en blomsteris eller sorbet.




Ut og plukk blomser til glede for både øyne og gane ;-)

.

En enkel måte å følge bloggen på er å:
1) Har du google konto kan du bli følger på nettstedet mitt,
du melder deg på i feltet på høyre side:
Følgere-medlemmer
2) like oss på Facebook :
-alle nye innlegg blir satt opp der...
(men husk at du blir borte i newsfeeden hvis du ikke liker innleggene innimellom...)
I tilegg blir jeg veldig
 glad og inspirert 
av alle nye følgere, G+ og liker...
På forhånd takk og jeg liker og følger selvfølgelig tilbake ;-)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)