13. jan. 2013

Ostefylt Svinestek

Har du bare en kjedelig svinestek til middag, kotelettrand e.l. ?

Den behøver aldeles ikke være kjedelig, fyll den med ost!
- og en kjedelig hverdagsmiddag har fått festpreg...


 
Ingredienser:

Svinefilet
sennep
tykke osteskiver (f.eks. raceletteost)
tørket timian
pepper




Sett ovnen på 180 grader varmluft eller 200 grader vanlig varme.

Ha litt olje i bunnen av en ildfast form.
Skjær skiver nesten igjennom på kjøttet.
Ha i en halv tsk sennep og en tykk osteskive imellom hver skive.


Strø timian og pepper over, du må ikke salte da osten allerede er salt (ihvertfall en raceletteost).
Settes i ovnen og stekes, min filet var veldig tynn/liten så 25 minutter var nok,
har du en koteletttykk stek trenger den nok minst en time.




Bon Appétit !


1 kommentar:

...til stor glede for bloggforfatteren :-)