15. okt. 2012

Svinekjøtt med Epler og sennepsaus

En liten Svinestek/koteletter, noen epler, blå poteter : vitelotte,
 en squash og middagen er klar :)



Sett ovnen på 200 grader.

Stek svinesteika på alle kanter, hvis det er koteletter kan du vente til du er ferdig med grønnsakene.



Imens kjøttet brunes, vaskes og skjæres poteter og epler i båter og squash i skiver. 
Legg grønnsakene i en ildfast form med steika i midten. 
Hell litt olivenolje over grønnsakene og sett forma i ovnen. Minst 45 minutter. 
Hvis du har valgt koteletter kan disse legges på et eget ildfast fat og stekes i ovnen de siste 30 minuttene, 
ha litt kraft/vann/ øl i forma så det ikke blir tørt.



Ha litt kraft/vann/øl i panna hvor du brunet steika (eller bruk krafta fra forma med kotelettene). 
Kok opp og tilsett en ss sennep, ...grov,fin... ce n'est pas grave... 
Deretter litt creme fraiche eller fløte og når det er kokt opp kan du smake til med salt og pepper.






Bon Appétit !


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)