26. sep. 2012

Fisk med Fiken

Fersk fisk på mandag: for en herlig måte å begynne uken på ;-)



Ungene hadde allerede spist blåskjell i cantina på skolen, men det kunne jo ikke jeg vite,
men lagd på denne måten tar de gjerne en ny porsjon i morgen.

Du trenger:

Fiskefileter , jeg brukte panga...
Baconskiver
Fiken/løk/eple
frisk timian og gressløk
30 g smør
pepper
1/2 sitron

Skjær fileten i mindre fileter og rull sammen ruller med en fiken/eple/løk-båt i midten: se bilde.

Knyt de sammen med gressløk (kan droppes), pepre.


Sett de i en ildfast form, ha litt smør og sitronbåter rundt omkring, og inn midt i ovnen i 175 grader(varmluft eller 180 vanlig)  i 15 minutter.


Liten salat først, og fisken ble servert med bakt fiken og litt ris. Godt brød er fast følge en liten ostebit og yoghurt tilslutt :)



Bonne Appètit !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

...til stor glede for bloggforfatteren :-)